VIDEO EN FOTOGRAFIE

Video’s winnen dagelijks aan populariteit bewijst YouTube, dat na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is. Films lenen zich uitstekend voor het presenteren en demonstreren van nieuwe producten en uw onderneming. Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met flitsende video’s en fraaie foto’s.

werkwijze

Onze videograaf neemt contact met u op voor een oriënterend gesprek en om een opnamedatum te prikken. Vervolgens stuurt hij een script dat als leidraad voor de video dient en uw boodschap goed overbrengt. Desgewenst wordt het script telefonisch besproken. Vervolgens bezoekt onze videograaf u op de door u gewenste locatie. Na de opnames wordt de film gemonteerd en ontvangt u een conceptversie. Als we uw goedkeuring hebben, plaatsen we desgewenst de video op één van onze kennisplatforms.

youtube

Na Google geldt YouTube als meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Door uw video op dit kanaal te plaatsen en eventueel te vermarkten, kunt u op online exposure rekenen.

sharing is caring

Een online video is eenvoudig te delen via social media. Door de film op Facebook en YouTube te plaatsen en onder de doelgroep te verspreiden, bereikt uw boodschap een immens publiek. U speelt uw bedrijf eenvoudig in de kijker.

tarieven

Het maken van een volledige videoreportage over een onderwerp naar keuze bedraagt € 2.450.

overal kijkbaar

Video is overal beschik- en kijkbaar op mobile devices. Uw boodschap verspreiden doet u overal en 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door voor een informatieve insteek te kiezen, helpt u uw klanten verder en bewijst u verstand van zaken te hebben.
Neem contact op met:
Sjors de Vocht
Tel. nr : 040 737 04 71
E-maildownload whitepaper

portfolio

Een selectie van onze geproduceerde video's

Sinds onze oprichting werken we prettig samen met een breed scala aan bedrijven en zijn we actief in meerdere branches.

Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Bedankt voor uw bericht. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.