ONLINE MARKETING

Schreeuwerige advertenties brengen uw boodschap niet over, maar verdiepende content wel. MVL Media Groep legt de digitale verbinding tussen bedrijven en hun doelgroepen. Dat doen wij onder meer met vakspecifieke content en SEA campagnes. Het doel is om uw onderneming als autoriteit in uw vakgebied te presenteren en daarmee uw leads te overtuigen om klant te worden.

visibiliteit

Online vindbaarheid begint met een aantrekkelijke website, want dat is uw eerste indruk. Indien nodig optimaliseren wij uw site of creëren we een nieuwe webstek voor u. Uw online visitekaartje moet immers de aandacht trekken van leads.

leads genereren

Leads genereren gebeurt digitaal. Doelgroepgerichte online content zoals een prikkelende bedrijfsvideo of een interessant artikel raakt de juiste snaar. Door oplossingsgericht te werken en klantvragen te beantwoorden, bewijst u dat u verstand van zaken heeft en een betrouwbare zakenpartner bent.

branding

Naamsbekendheid opbouwen en uw online exposure vergroten is erg belangrijk om leads te bereiken. Een intensieve social media campagne zorgt ervoor dat niemand meer om uw bedrijf heen kan. Het team van MVL Media Groep heeft de expertise in huis om uw onderneming als merk te vermarkten.

Search engine advertising

Met Search Engine Advertising (SEA) wordt betaald adverteren in de zoekmachines bedoeld. Met een advertentie op internet kan zeer specifiek op een bepaalde doelgroep gericht worden. Wij vergroten de online vindbaarheid van uw organisatie.

pakketten

Op het vlak van online marketing is veel mogelijk en MVL Media Groep kan u volledig ontzorgen. Wij bieden drie pakketten aan – het Content pakket, Website pakket en Content keuzemenu – waarmee u uw websiteoptimalisatie, contentcreatie of social mediabeheer uit handen geeft. Wat u ook kiest: uw onderneming krijgt hoe dan ook de gewenste online exposure.
pakketinformatie
contact
Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Bedankt voor uw bericht. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.