CONTENTCREATIE

MVL Media Groep is uitgever van digitale vakmedia zoals OnlineRetailer, Installatie360, Facade360, Metaal360 en Infra 360. Deze online uitgaves belichten alle facetten van deze sectoren. De redactie besteedt aandacht aan allerlei thema's die leven in deze vakgebieden. In de vorm van nieuwsberichten, verslagen van Ronde tafel bijeenkomsten, artikelen en video's worden lezers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

artikelen

Kwalitatieve content valt op. Artikelen met diepgang doen het altijd goed bij de doelgroep. Uw medewerkers bezitten kennis van onschatbare waarde. Door die informatie online te delen, bewijst u dat u verstand van zaken heeft. 

Schrijven is echter een vak apart. Onze redacteur helpt u om de kennis van uw medewerkers op papier te zetten. Per kwartaal verzorgt MVL Media Groep zes artikelen. U bepaalt welke topics aan bod komen. Onze redacteur interviewt de medewerker die hier meer over kan vertellen en zorgt voor prikkelende content. Het gebruik van keywords zorgt ervoor dat deze artikelen snel gevonden worden op Google. De teksten worden op basis van SEO geschreven.

Val op met een videopublicatie

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Video’s zijn laagdrempelig, informatief en winnen dagelijks op internationaal niveau aan populariteit. Niet voor niets is YouTube, na Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld! 

Een gefilmde rondleiding door uw onderneming is duidelijker en aantrekkelijker dan een lange lap tekst. Uw lead ziet met eigen ogen hoe het productieproces in uw bedrijf verloopt en wie uw medewerkers zijn. Ook lenen video’s zich uitstekend voor het presenteren en demonstreren van nieuwe producten. U bepaalt wat onze videograaf vastlegt tijdens zijn bezoek aan uw locatie. 

Wij leggen uw boodschap in een pakkende video vast en genereren online publiciteit. Video’s zijn onmisbaar voor het creëren van naamsbekendheid.

SEA Campagne

Om uw naamsbekendheid uit te bouwen, werken wij met Search Engine Advertising (SEA). Door betaald te adverteren in zoekmachines, richt uw onderneming zich specifiek op een bepaalde doelgroep. Op themawebsites adverteert u bijvoorbeeld met een banner waarmee u de aandacht trekt. Uw boodschap komt bij de juiste mensen terecht. MVL Media Groep is gespecialiseerd in online content, contentcreatie en SEA. Wij kennen uw doelgroep. Dankzij een strakke doelgroepspecificatie bereikt uw boodschap gegarandeerd de juiste snaar.

social media

Om ervoor te zorgen dat uw content onder de aandacht van uw klant komt, gebruiken wij Facebook en LinkedIn. MVL Media Groep beheert uw social media kanalen en verspreidt uw content online. Wij richten ons op uw doelgroep en prikkelen continue de interesse met interessante posts en updates. Door op vaste momenten te publiceren – tijden waarop uw doelgroep het meest actief is – blijft u in beeld. Wij ontzorgen u door content te creëren en verspreiden.

rapportage

Benieuwd naar de resultaten van uw online inspanningen? MVL Media Groep stuurt u maandelijks een rapport waarin de actuele stand van zaken vermeld wordt. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols. Mocht een online campagne niet helemaal naar wens verlopen dan tweaken we net zo lang totdat er meer resultaat geboekt wordt.

ontzorgen

Deze vijf onderdelen helpen uw onderneming aan meer naamsbekendheid, views, clicks en leads!
 Om ervoor te zorgen dat niemand meer om uw onderneming heen kan, kunt u het Content pakket uitbreiden met (elementen uit) het Content keuzemenu.
contact
Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Bedankt voor uw bericht. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.